Kalverhouderij Slingerland

06 25 50 10 27

Winkelwagen (0)

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Jillis en Anneke Slingerland. Samen met onze kinderen wonen wij in het landelijk gelegen plaatsje Hall (Gld). Onze ouders zijn ook woonachtig op het erf. Een echt familiebedrijf dus.

 

Op onze boerderij zijn wij iedere dag vol enthousiasme bezig. We hebben 1300 kalveren verdeeld over 3 schuren. ’s Morgens vroeg om 06:30 beginnen we met de eerste voedering. ’s Middags rond 16:30 voeren we de kalveren voor de tweede keer.

Wij proberen ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. De 314 zonnepanelen die op onze schuren liggen voorzien in ons volledig energieverbruik. De zonnecollectoren zorgen deels voor het warme water dat we nodig hebben om de melk voor de kalveren te maken. Een palletkachel zorgt voor de resterende warmte die nodig is om de melk op temperatuur te krijgen. We zijn dus volledig zelfvoorzienend wat betreft energie.

 

Bovenin één van onze schuren hebben we een skybox gerealiseerd. Die bevindt zich boven de winkel. Een groot raam biedt zicht over de schuur waar 400 kalveren staan. Als u bij ons op bezoek komt om uw bestelling op te halen, krijgt u dus de unieke gelegenheid om van bovenaf onze kalveren te bekijken.